У лісівників Черкащини новий керівник

У лісівників Черкащини новий керівник

Сьогодні, 26 серпня голова Держлісагентства України Валерій Черняков та голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко представили лісівникам Черкащини нового керівника. У заході взяв участь також радник голови Держлісагентства Андріян Гутник.

Згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України №476-к від 22 серпня на посаду начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства призначено Дзюбенка Олександра Миколайовича.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Валерій Черняков привітав Олександра Миколайовича на новій посаді та побажав ефективної і плідної праці на Черкащині. «Не буду довго розказувати та давати настанови, всі ви тут досвідчені та грамотні спеціалісти, знаєте як потрібно працювати. Про це свідчать позитивні виробничі показники та результати вашої діяльності. Основне завдання Агентства – не заважати та контролювати. Тож сподіваюсь, що з новим керівництвом лісове господарство області й надалі буде динамічно розвиватися та нарощувати потенціал», – зазначив Валерій Вікторович.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко зауважив, що одним з найважливіших завдань для лісівників області сьогодні є збереження, відновлення та примноження лісового фонду – те цінне надбання, яке залишилося нам від попередників. Юрій Олегович висловив переконання, що новий очільник лісівників Черкащини буде вирішувати питання, які сьогодні є актуальними на загальнодержавному рівні, зокрема шодо передачі Черкаського військового лісництва в підпорядкування управління, вирощування та переробки сировини для впровадження енергозберігаючих технологій та багато інших. «Ми як виконавча влада завжди допоможемо у вирішенні всіх важливих питань. Зичу, щоб управління лісового та мисливського господарства на Черкащині завжди було попереду», – побажав новопризначеному керівнику голова ОДА.

Олександр Дзюбенко подякував за висловлену йому довіру і наголосив, що на новій посаді для нього головне завдання – це збереження та примноження існуючих лісогосподарських надбань, лісового фонду та підвищення виробничих показників. «Я особисто зобов’язуюсь зробити все, щоб керівництво галузі та області було задоволено нашою з вами роботою», – пообіцяв Олександр Миколайович.

Довідково:

Дзюбенко Олександр Миколайович народився 24 грудня 1980 року в місті Малин Житомирської області. В 1999 році закінчив Малинський лісотехнічний коледж за спеціальністю «Лісове господарство», в 2002 році – Національний аграрний університет за такою ж спеціальністю, здобувши кваліфікацію інженера лісового господарства. В 2007 році отримав науковий ступінь кандидата економічних наук.

Свою трудову діяльність розпочав в Слобідському лісництві Малинського держлісгоспу на Житомирщині. З 2002 по 2008 роки працював лісничим Березівського лісництва Житомирського держлісгоспу. Згодом перебував на посадах головного інженера Державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство», головного інженера підприємства «Червоноармійський лісгосп агропромислового комплексу», директора дочірнього підприємства «Олевський лісгосп агропромислового комплексу».

В 2010 році призначений заступником директора Малинського лісотехнічного коледжу, в цьому ж році обійняв посаду директора навчального закладу.

З 2013 року працював радником Міністра аграрної політики та продовольства України, завідувачем сектору лісового господарства Департаменту землеробства Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x