На Уманщині чоловік викрав дитячі гойдалки

На Уманщині чоловік викрав дитячі гойдалки

Чоловік викрав дитячі гойдалки з території недіючого садочка в одному із сіл Уманського району. Протягом декількох годин працівники карного розшуку встановили особу крадія. Викрадені речі виявлені за місцем його проживання. Зловмисник у скоєному зізнався і вже дає покази слідству. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся місцевий підприємець. Чоловік розповів, що являється власником території колишнього дитячого садочка в одному із сіл району. Днями він виявив відсутність декількох дитячих гойдалок виготовлених з металу, які нещодавно ще були на місці.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група і працівники карного розшуку, які обслуговують вказану територію. Поки експерти працювали над виявленням слідів кримінального правопорушення, а слідчі спілкувалися з потерпілим, оперативники опитували місцевих жителів і перевіряли осіб з числа раніше судимих за вчинення аналогічних правопорушень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити свідків, які бачили, що декілька годин тому 28-річний житель сусіднього села на власному автомобілі перевозив такі ж гойдалки. Встановивши місце проживання підозрюваного працівники карного розшуку вирушили до його оселі. Отримана інформація знайшла своє підтвердження.

На подвір’ї підозрюваного знаходились ті ж самі металеві гойдалки, викрадені з дитячого майданчика, про які розповідав потерпілий.

Слідчим відділом Уманського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x