Землевпорядники області ухвалили 24 накази про виділення земельних ділянок учасникам АТО

Землевпорядники області ухвалили 24 накази про виділення земельних ділянок учасникам АТО

На сьогодні Головне управління Держземагентства у Черкаській області ухвалило 20 наказів про надання учасникам АТО дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на площу 25 гектарів та 4 накази – для ведення індивідуального садівництва на площу 0,48 га. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Крім цього, Єрківською селищною радою Катеринопільського району затверджено одне рішення про надання земельної ділянки площею 0,2579 га для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту.

– Фахівці Головного управління першочергово та оперативно розглядають клопотання про виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на сході України, – наголошує в.о. начальника Головного управління Держземагентства у Черкаській області Дмитро Мироненко. – У зв’язку з тим, що основна частина військовослужбовців бажає отримати земельні наділи на території Черкаського району, фахівці Головного управління земельних ресурсів області у співпраці зі спеціалістами Управління Держземагентства у Черкаському районі підготували картографічні матеріали та перелік земельних ділянок для надання захисникам цілісності нашої держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x