Черкащанам передали спорядження та продукти на передову

Черкащанам передали спорядження та продукти на передову

Черкащанам, які несуть службу в складі 95 окремої аеромобільної бригади в Житомирі, передали бронежилети IV ступеню захисту, каски, засоби зв’язку, тактичні фонарики, термобілизну та інші необхідні речі. Цю передачу 28 бійців-черкащан, які нині воюють на передовій. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Обмундирували бійців на 350 тисяч гривень, половина суми – це кошти обласного бюджету. Інша половина – допомога благодійників. До формування допомоги долучився благодійний фонд «Час надії», який передав військовим апарат для зварювання, електрогенератор та пакети, куди входять медикаменти та сухий пайок.
Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко нагадав, що для забезпечення потреб військових депутати обласної ради прийняли дві програми, якими передбачено 3,400 млн грн.

У першу чергу використовуються благодійні внески небайдужих людей, що значно зекономило бюджетні гроші. Наразі залишилась половина від виділених коштів, – зазначив Юрій Ткаченко. – Якщо цього виявиться замало, обов’язково знайдемо ще, бо наразі життя і здоров’я наших земляків – найголовніше.
При передачі допомоги були присутні родичі військових. Жінки могли на власні очі пересвідчитись у кількості та якості військової провізії, адже обласний військовий комісар Євген Курбет продемонстрував захисну пластину з бронежилета, яка витримала обстріл п’яти- та семикаліберними кулями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x