У Черкасах вшанували подвиг наших ветеранів у Другій Світовій війні

У Черкасах вшанували подвиг наших ветеранів у Другій Світовій війні

Учора, 2 вересня в обласному краєзнавчому музеї в Залі Слави зібралися ветерани війни, представники влади та громадських організацій, громадяни міста, щоб вшанувати подвиг воїнів-черкащан у Другій Світовій віні та війні з Японією і ще раз усвідомити ціну миру й перемоги у такий нелегкий для країни час.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті соціального захисту населення Черкаської ОДА.

– Пріоритетним в роботі Уряду України та обласної влади завжди була, є і буде турбота про ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей війни та учасників бойових дій. Це і забезпечення санаторно-курортними путівками, пільговим автотранспортом та засобами реабілітації. Це й виконання заходів обласної комплексної програми «Турбота» із зубопротезування ветеранів, встановлення кардіостимуляторів та повного медичного обслуговування, – повідомив присутнім заступник директора Департаменту соціального захисту населення Сергій Могилей.

Також Сергій Володимирович наголосив, що у такий нелегкий для країни час, коли наші воїни на Сході України відвойовують територіальну цілісність і незалежність нашої Батьківщини, вклад ветеранів Великої Вітчизняної війни у патріотичне виховання молоді є неоціненним.

– Саме наші ветерани, які пройшли пекло війни і знають, якою ціною здобувається перемога, саме вони зможуть донести підростаючому поколінню що таке доблесть, честь і гідність справжнього патріота своєї країни, – підсумував Сергій Могилей.
Наостанок усі присутні насолодилися чудовим концертом Канівського народного хору ветеранів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x