Майже всі квитки на матч Україна – Швейцарія у Черкасах продано

Майже всі квитки на матч Україна – Швейцарія у Черкасах продано

Сьогодні ввечері молодіжна збірна України зіграє один з найважливіших матчів у рамках відбору до чемпіонату Європи 2015-го року. Ажіотаж навколо гри Україна – Швейцарія досить відчутний. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Фактично всі квитки на сьогоднішній матч у Черкасах уже продані. Залишилося лише не велика частина бажаних квитків, які можуть бути остаточно продані за кілька годин. За коментарем щодо ситуації ми звернулися до першого заступника голови комітету національних збірних, Володимира Лашкула.

«У нас в Черкасах люди звикли купувати квитки за годину до початку матчу. Хочу повідомити всім вболівальникам, що їх у такий час уже не буде. Залишився лише мінімальний відсоток акційний квитків. Тобто вболівальники, які хочуть потрапити на гру, мають можливість їх придбати в найближчий час. Але точно не за годину чи дві за початок матчу. Адже тоді вони вже не зможуть подивитися цей поєдинок. Правда той, хто не отримує бажаного квитка нехай не засмучується. У них є можливість побачити збірну України 8-го вересня проти Ліхтенштейну», – зазначає Володимир Лашкул.

Станом на 12-ту годину залишилося лише кілька відсотків квитків.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x