У Черкасах з’явився перший термінал, що приймає купюри цілою пачкою

У Черкасах з’явився перший термінал, що приймає купюри цілою пачкою

Нещодавно в Черкасах з\’явився перший термінал самообслуговування, який приймає готівку не по одній купюрі, а одразу цілою пачкою. Про це повідомляє «Новій Добі» прес-служба ПриватБанку.

«Це дуже зручно для тих наших клієнтів, що самостійно вносять готівку, адже не рідко це великі об’єми купюр, і поповнення терміналу займає деякий час – каже керівник напрямку розвитку та контролю банкоматної та термінальної мережі Черкаської філії ПриватБанку, Роман Тихонов. – Ми дбаємо про час наших клієнтів і прислуховуємося до їхніх побажань, тому інновації нашого банку супроводжують нас постійно».

Такі «пачкові» термінали можуть приймати за один раз пачку до 80 купюр різного номіналу. Найближчим часом ПриватБанк, орієнтуючись на потреби своїх клієнтів, планує встановити такі термінали у великих магазинах міста.
На цей момент скористатися зручністю терміналу ПриватБанку, що приймає готівку, пачкою, черкасці можуть за адресою бульвар Шевченка, 305 (біля повороту на Митницю).
Нагадаємо, що недавно ПриватБанк ввів ще одне нововведення – став встановлювати зовнішні термінали самообслуговування вуличного типу. Тепер для здійснення більшості банківських операцій не треба навіть заходити у відділення – все можна зробити самостійно і в будь-який зручний час.

На сьогоднішній день в терміналах самообслуговування можна робити 90% банківських операцій. Самстійно можна отримати всі найпопулярніші послуги: поповнити мобільний телефон, свою або будь-яку іншу пластикову карту, оплатити комунальні платежі та рахунки за Інтернет, телебачення, погасити кредит або відкрити депозит, купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч, а також отримати або відправити переказ та ще багато інших корисних банківських сервісів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x