До Дня спорту на Канівщині відбулися змагання зі стрітболу

До Дня спорту на Канівщині відбулися змагання зі стрітболу

У суботу 13 вересня 2014 року в Україні відзначали День фізичної культури та спорту. Долучились до тематичних заходів з нагоди цього свята й спортсмени Канівщини. Так, 12 вересня, за організаторської підтримки та сприяння сектору у справах молоді і спорту та відділу освіти райдержадміністрації, а також районної ДЮСШ «Колос», в спортивному залі Степанецької спеціалізованої школи відбулися змагання зі стрітболу серед юнаків навчальних закладів району. Про це «Нову Добу» поінформували в Канівській РДА.

На урочистій лінійці з нагоди свята було піднято Державний Прапор України, а привітали учасників зі стартом змагань директор Степанецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Станіслав Яременко, методист методкабінету відділу освіти райдержадміністрації Оксана Гонголь та директор районної ДЮСШ «Колос» Василь Мокро.
Всього у змаганнях взяли участь чотири команди – дві зі Степанецької спеціалізованої школи («Степанці-1», «Степанці-2»), а також спортсмени із Таганчанської загальноосвітньої школи та Бобрицького навчально-виховного комплексу. Переможцем турніру стала команда «Степанці-1», яка перемогла своїх ровесників в усіх зустрічах. Друге місце поділили між собою спортсмени команд «Степанці-2» та Таганчанської ЗОШ, третіми ж стали представники Бобрицького НВК.

Варто відзначити, що гра так захопила вболівальників, що після завершення турніру було створено ще одну команду у складі Станіслава Яременка та Євгена Курінного (вчитель фізичної культури та спорту Таганчанської ЗОШ), яка зіграла з переможцями турніру та перемогла з рахунком 15:7. Отже, поки що молодечий запал юні поступається вмінням досвідчених спортсменів.

За підсумками змагань від сектору у справах молоді та спорту та Канівської районної ДЮСШ «Колос» переможцям вручено баскетбольні м’ячі та грамоти. Крім того, з нагоди Дня фізичної культури та спорту грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації було нагороджено Миколу Порожнього (голова ФОК «Колос»), Миколу Бабича (директор СТОВ «Агрокомплекс «Степанецьке») та Юлію Галушку (спеціаліста сектору у справах молоді та спорту).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x