Ткаченко привітав Уманський університет з ювілеєм

Ткаченко привітав Уманський університет з ювілеєм

Один із найстаріших вузів нашої області – Уманський національний університет садівництва – відзначає свій ювілей. Нині йому виповнилося 170 років. Ювілей в університеті відзначили урочистостями, які відкрили гімном «Gaudeamus igitur» й хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих у зоні АТО військовослужбовців. До привітань викладацької та студентської родини уманського вишу долучився голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Черкащина завжди славилася своїми аграрними традиціями. Чимало підприємств цієї галузі створюють валовий продукт та забезпечують продовольчу безпеку нашої держави, і випускники цього навчального закладу теж внесли в це свою частку, – сказав він. – Ті процеси, які зараз відбуваються в Україні, вимагають від випускників навчальних закладів таких фахівців, які б чітко розумілися на сучасних технологіях. Ви – майбутнє нашої держави, усі ми маємо усвідомити, що тільки ми з вами зможемо побудувати успішну країну з європейськими цінностями. Я переконаний у тому, що викладацький склад університету й студенти – це та армія, яка зможе зробити все для процвітання нашої Батьківщини.

Окрім того, очільник області запросив педагогічний колектив навчального закладу та його вихованців до розробки стратегії розвитку області на період до 2020-ого року.

– Над плануванням мають працювати не столичні інститути чи експерти з-за кордону, – зазначив Юрій Олегович. – Вони можуть тільки порадити нам, а ми вже маємо спільно спланувати розвиток на рідній землі.
Із нагоди свята керівник Черкащини відзначив трудовий колектив університету почесною грамотою облдержадміністрації та обласної ради, а одних із найкращих його викладачів – ювілейною відзнакою «200 років із дня народження Тараса Шевченка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x