В черкаських в\’язницях і СІЗО знайшли наркотики, брагу і гроші

В черкаських в\’язницях і СІЗО знайшли наркотики, брагу і гроші

Під час Новорічних та Різдвяних свят співробітники пенітенціарної служби всерйоз взялися за наведення порядку в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі Черкаської області. Задля надійного перекриття каналів надходження в охоронювані зони, заборонених до використання речей і предметів, а також запобігання їх виготовленню засудженими та особами, узятими під варту, в період з 02 по 31 грудня 2013 проводилися спеціальні операції під умовною назвою «Заслін» і в період з 31 грудня 2013 по 8 січня 2014 – під назвою «Щит». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області

У ході спеціальних операцій в установах області було проведено 13 загальних і 247 вибіркових обшуків, за результатами яких було вилучено наркотичних речовин – 99,608 гр, спиртних напоїв – 4 л, мобільних телефонів – 18 штук, браги – 30 л, грошей 10000 російських рублів (2492 грн) і 724 грн.

Так 30 жовтня персоналом Черкаської виправної колонії № 62 під час проведення обшуку посилки, що надійшла на ім\’я одного із засуджених, було виявлено та вилучено таємно приховані від обшуку п\’ять поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження, яка згідно висновку експертизи є наркотичним засобом – канабіс вагою 98,83 м.

В черкаських в'язницях і СІЗО знайшли наркотики, брагу і гроші

24 жовтня о тій же колонії було виявлено та вилучено таємно прихований від обшуку в кондитерському виробі поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, який згідно з висновком експертизи є особливо небезпечним наркотичним засобом – метадоном – 0,778 гр.

https://novadoba.com.ua/wp-content/uploads/2014/01/1389361829_svertky.jpg

18 грудня минулого року працівниками відділу охорони колонії № 92 при обстеженні ділянки № 2 було виявлено пакунок чорного кольору, в якому було чотири мобільних телефони, два зарядних пристрої та дві пластикові пляшки ємністю по 0,5 літра, в яких знаходилася прозора рідина з різким запахом спирту.

Через п\’ять днів у тій же колонії під час обшуку посилки, що надійшла на ім\’я засудженого, в губці для чищення взуття було виявлено та вилучено 3 згортка наповнені наркотичною речовиною.

В черкаських в'язницях і СІЗО знайшли наркотики, брагу і гроші

28 грудня 2013 працівники Черкаського СІЗО виявили в пластиковій пляшці від лимонаду, яку передали в посилці, 1 літр рідини на спиртовій основі.

А 2 січня 2014 працівниками Черкаського СІЗО під час обшуку взятого під варту черкащанина, який прибув етапом в установу з Київського напрямку. У нього був виявлений і вилучений таємно прихований від обшуку в хлібі мобільний телефон «SAMSUNG».

В черкаських в'язницях і СІЗО знайшли наркотики, брагу і гроші

За два дні, 4 січня, працівниками Черкаської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№62) під час догляду громадянки, яка прибула на побачення із засудженим, було виявлено та вилучено 10000 російських рублів (2492 грн.) які були приховані від обшуку в боковій кишені сумки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x