Чорнобаївцю не вистачило власних грошей на розваги

Чорнобаївцю не вистачило власних грошей на розваги

Молодий чоловік із Чорнобая прийшов у гості до свого 39-річного знайомого і залишився ночувати. Зранку гість зник разом із господарськими заощадженнями. Коли його затримали правоохоронці, зізнався, що були дуже потрібні гроші для алкоголю та розваг. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в черкаській області.

До Чорнобаївського райвідділу міліції звернувся 39-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік пояснив правоохоронцям, що з його будинку зникли грошові кошти в сумі 800 гривень.

Працівники міліції почали детально з’ясовувати з потерпілим обставини, при яких зникли гроші. Було встановлено, що напередодні до нього додому завітав його знайомий. Вони спілкувалися, потім вирішили випити. Застілля завершилося в пізню годину, і дбайливий господар запропонував гостеві переночувати. А вранці ні товариша, ні грошей вже не було. Стало зрозуміло, що до правопорушення може бути причетний місцевий 18-річний житель.

Необхідно було поспілкуватися з молодим чоловіком, атож оперативники вирушили до нього додому. Проте вдома його не було, і ніхто не знав, куди він подівся. Розпочалися пошуки. Працівники міліції перевіряли сусідні населені пункти та можливі місця його перебування, але натрапити на слід втікача не вдавалось. Через деякий час було отримано інформацію, що розшукувану особу було помічено в місті Черкаси, а згодом на Драбівщині. Потім правоохоронці дізналися, що молодик вирішив заїхати додому, де і був затриманий.

Слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x