Черкаські театрали подарували прем’єру

Черкаські театрали подарували прем’єру

Сьогодні, 9 квітня, відбудеться прем’єра нової вистави Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру «Лєна» від режисера-постановника Тамари Трунової. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

П’єса «Лєна» є проектом Черкаської драматургічної режисерської лабораторії 2013-2014 р. Постановка від драматурга Дмитра Левицького та режисера-постановника Тамари Трунової − це нова українська драма про непрості взаємини між людьми, родинами, батьками і дітьми.
Сюжет розкриває історію життя звичайної дівчини Лєни із української глибинки та перипетії її особистого життя. На фоні драми своїм плином проходить повсякденне життя, батьки дискутують про війну, розповідають анекдоти та лишаються цілком байдужими до життя своєї дочки та й один до одного, вочевидь, теж.

Режисер Тамара Трунова стала лауреатом Першого всеукраїнського фестивалю молодої української режисури ім. Леся Курбаса в номінації «Елегантність режисерської форми». Вона відома такими постановками як «Дві дамочки в сторону півночі», «Холостяки і холостячки», «Мене немає (Пізно лякати)» та інші.

Поціновувачі сучасного театрального мистецтва не залишаться байдужими до постановки «Лєна», показ якої відбудеться 9 та 10 квітня, початок – о 18 год 30 хв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x