Гравці «Черкаських Мавп» продовжують показувати власний універсалізм

Гравці «Черкаських Мавп» продовжують показувати власний універсалізм

У період літньої відпустки хлопці активно феєрять на стрітбольних турнірах. Після переконливої перемоги на першому етапі Української стрітбольної ліги Олександра Кобця наш форвард продовжив переможну ходу. Цього разу Сашко тріумфував на одеському відборі УСЛ 3 на 3. Причому на турнір з назвою «Street Game Don Bosco» вирушив іще один гравець «Черкаських Мавп» – Максим Мірошніченко. Прихопивши з собою партнера з юнацької збірної України – Євгена Балабана та рідного брата Олександра – Андрія, ця команда стала одним з фаворитів одеського турніру. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Власне реноме команда «Уходітє» підтримала і результатом. Хлопці зразково пройшли груповий етап, де оформили 3 перемоги. А після цього виграли чотири матчі плей-оф. У фіналі «Уходітє» розгромила одеситів з команди «Жир» – 15:4! Окрім того, офіційний сайт Української стрітбольної ліги назвав братів Кобців героями минулого тижня. Це звання дует отримав не лише за перемогу на одеському турнірі, а й за ефектні атаки. Одна з них надовго запам’ятається очевидцям фіналу цього турніру. Шикарний алей-уп, який «пригвоздив» гравець «Черкаських Мавп», став окрасою турніру.

Нагадаємо, що окрім двох тріумфів Олександра Кобця та останнього успіху Мірошніченка ще один гравець «Мавп» був у призах етапу Української стрітбольної ліги. Ігор Чумаков нещодавно посів третє місце на \”Sport Music Fest 7\” у Харкові. Всі ці гравці мають також можливість зіграти найближчої суботи на черкаському «Маніфесті Вулиці».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x