Саме на цукрі і меду найбільше доводиться економити жителям області, хоча зменшилось споживання й інших продуктів.
Про це «Новій Добі» повідомили в головному управлінні статистики в Черкаській області.
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств в області у ІV кварталі 2013 року порівняно з ІV кварталом 2012 р. в домогосподарствах зменшилось споживання хліба і хлібопродуктів, м’яса, м’ясопродуктів та сала, молока, молокопродуктів та масла, риби і рибопродуктів, сала та жирів тваринних, фруктів, ягід, горіхів, винограду, кавунів, динь, овочів, картоплі, грибів, яєць, цукру, меду, олії та інших рослинних жирів.
Залишилось на рівні ІV кварталу 2012 р. споживання масла.