Зеленського представили колективу управління

Зеленського представили колективу управління

Заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль учора, 2 липня, представив колективу управління у справах сім\’ї молоді та спорту Черкаської ОДА нового керівника. Віталій Коваль привітав нового керівника управління, подарував йому Кобзар та Конституцію України. Заступник голови ОДА нагадав присутнім, що на цю посаду було вісім претендентів, які пройшли широке обговорення громадськості, та наголосив, що контролюватиме діяльність цього управління, нестиме перед громадою області персональну відповідальність за його роботу. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

У свою чергу Максим Зеленський подякував Віталію Ковалю за представлення, а також проінформував працівників управління про першочергові завдання і принципи роботи.

Максима Зеленського погодили на посаді 26 червня після співбесіди з Міністром молоді та спорту України Дмитром Булатовим. Нагадаємо, що до того кандидатуру Максима Васильовича, як і решту претендентів, обговорювали на спортивній, молодіжній, народній та громадській радах, він пройшов теледебати на Черкаській обласній держаній телерадіокомпанії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x