Михлик: «На Черкащині вибори відбулися»

Михлик: «На Черкащині вибори відбулися»

Щойно в рамках інформаційного марафону «День виборів – 2015» у прес-центрі «Нової Доби» голова правління черкаського осередку Комітету виборців України Максим Михлик відзначив, що вибори на Черкащині відбулися, незважаючи на безліч дрібних технічних порушень.

– Ми не зафіксували якихось величезних махінацій, зриву виборів, тому хоча процес підрахунку і встановлення результатів все ще продовжується, ми можемо впевнено сказати, що Черкащина вибори пройшла. Можемо говорити вже впевнено, що вибори до обласної і міської ради відбулися, мери найбільших міст області обрані, а в Черкасах буде другий тур, – зазначив пан Максим.

За словами Максима Михлика, ДВК надзвичайно мало були готові виборчого процесу. Була помічена велика кількість процедурних порушень майже на всіх дільничних виборчих комісіях: неправильно складали протоколи, неправильно гасили бюлетені, неправильно рахували корінці, неправильно запаковували, неправильно здавали в ТВК, це все затягує процес підрахунку в ТВК, але в цілому не впливає на результати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x