У Каневі дівчину засудили за вбивство немовляти

У Каневі дівчину засудили за вбивство немовляти

Вироком Канівського міськрайонного суду 18-річну жительку Катеринопільського району визнано винною у скоєнні вбивства через необережність та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Суд, врахувавши характеризуючі дані винної, а також те, що вона скоїла кримінальне правопорушення неповнолітньою, на підставі ст. ст. 75, 104 Кримінального кодексу України звільнив останню від призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном 2 роки.

Слідством встановлено, що неповнолітня матір допустила необережність та недбалість під час купання новонародженої дитини, внаслідок чого немовля померло.

Вину обвинуваченої прокурором Канівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури доведено в суді в повному обсязі. Попри те, що жінка на досудовому розслідуванні свою причетність до смерті дитини рішуче заперечувала, однак під тиском зібраних доказів під час судового розгляду вказаної справи свою вину у скоєному визнала повністю.

На цей час вирок не вступив у законну силу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x