У Черкасах дітям загрожували бурульки на даху школи

У Черкасах дітям загрожували бурульки на даху школи

8 грудня до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС надійшло повідомлення про велику кількість великих бурульок, що утворилися на даху середньої школи №4, що на вулиці Криваліївська. Про це «Нова Доба» дізналася від Костянтина Проценка, речника Управління ДСНС у Черкаській області.

За словами керівника закладу, який звернувся до служби «101», крижані нарости загрожують дітям, які граються на подвір‘ї.

О 15:10 фахівці Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС, працюючи на висоті, прибрали бурульки з покрівлі, таким чином усунувши потенційну загрозу дітям.

Уникнути небезпеки нескладно.

Загрозливою є ситуація поблизу під\’їздів багатоповерхових будинків та при вході до торговельних майданчиків. Вірогідність травмування в цих місцях є найвищою. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

По можливості тримайтеся на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста.

Також потрібно бути обережним, йдучи повз будинки. Необхідно оминати ділянки, де звисають бурульки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x