У частині уманських шкіл призупинили освітній процес через грип

У частині уманських шкіл призупинили освітній процес через грип

Відділ освіти Уманської міської ради повідомляє, що у зв’язку зі збільшенням захворювань дітей на гострі респіраторні вірусні інфекції, з необхідністю профілактики їх епідеміологічного розповсюдження у закладах освіти застосовуються попереджувальні заходи. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

Станом на 15 лютого призупинено освітній процес в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14; Уманській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 12; в одному класі в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 ; в одному класі в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І. Чуйкова; у двох класах Уманського навчально-виховного комплексу № 17.

Цей процес змінний, відділ освіти буде вирішувати питання індивідуально, враховуючи епідситуацію. Призупинятися заняття у школах будуть з метою уникнення поширення грипу та ГРВІ.

Дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть. У навчальних закладах буде посилено дезінфекційний режим у приміщеннях, забезпечено дотримання нормативних показників температури повітря, проводитимуть регулярне наскрізне провітрювання кімнат, обмежать проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x