Другокурсниця ЧНУ бореться за право стати Молодіжним делегатом України до ООН

Другокурсниця ЧНУ бореться за право стати Молодіжним делегатом України до ООН

Студентка ІІ курсу ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Марія Боковня бере участь у відборі Молодіжних делегатів України до ООН, які будуть представляти нашу державу на Генасамблеї в Нью-Йорку 2020 року. Про це повідомляє пресслужба ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Одним з етапів відбору було створення відео в рамках програми «Дію відповідально». Протягом місяця для конкурсу «Дію відповідально» молоді українці знімали короткі відео про Цілі сталого розвитку ООН та шляхи їх досягнення. Усі відео заслуговують на увагу, у чому можна переконатися, перейшовши за хештегом #діювідповідально.

«Дію відповідально» — це конкурс відео про Цілі сталого розвитку (ЦСР), який сприяє поширенню глобального порядку денного і його популяризації в Україні, щоб вводити наше суспільство в глобальний контекст. Проєкт здійснюється молодіжними делегатами України в ООН – програми Фонду Родини Богдана Гаврилишина.

Взявши участь у конкурсі, учасники допомагають у поширенні цінностей ООН, що вже немало для досягнення Цілей сталого розвитку. Думки, якими вони діляться у відео, зможуть надихнути чимало людей для впровадження нових «сталих» звичок чи розробку інноваційних проєктів на користь довкілля та суспільства.

Марія Боковня зі своєю відеороботою потрапила до фіналу, поборовши 225 учасників. І тепер її роботу будуть демонструвати молодіжним делегатам у межах Генеральної Асамблеї ООН.

У рамках Генеральної асамблеї ООН буде показано три відео, які відзначило журі конкурсу:
1. Vladyslava Vyshniakova https://bit.ly/3h6NVVx
2. Maria Peheta  https://bit.ly/2OulK6Y
3. Maria Bokovnia https://bit.ly/3fsd7FI

— Ми пишаємось і зичимо успіху Марії Боковні в боротьбі за можливість особисто представляти Україну на засіданнях Генеральної Асамблеї ООН. Своєю активною життєвою позицією в різних сферах наші талановиті й креативні студенти примножують славу своєї alma mater! – говорить виконувач обов’язків ректора університету Олександр Черевко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x