«Черкаські Мавпи» подарували лікарям «швидкої» захисні костюми

«Черкаські Мавпи» подарували лікарям «швидкої» захисні костюми

Вісімдесят костюмів індивідуального захисту для бригад екстреної медичної допомоги подарували лікарям «швидкої» спортсмени БК «Черкаські Мавпи». За словами баскетболістів, костюми виготовили завдяки їхнім друзям та партнерам – корпорації «Венето». Повідомляють в пресслужбі КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

 

– Дякуємо вам за те, що стоїте на захисті нашого здоров’я не тільки від COVID-19, а й від інших хвороб. У вас складні умови роботи. Безперечно ви потребуєте допомоги. Так, не тільки ми – швидкої допомоги, а й ви потребуєте допомоги від держави, від міста, підприємств. Наша баскетбольна команда з повагою і вдячністю ставиться до вашої роботи. Оскільки коронавірус набирає обертів, хочемо подарувати 80 костюмів індивідуального захисту для бригад ЕМД, щоб хоч трохи убезпечити вас. Ці костюми ми виготовили завдяки нашим друзям та партнерам – корпорації «Венето». І хотілося б звернутися до всіх підприємств, закладів, спортивних організацій, міської та обласної влади, щоб брали з нас приклад, щоб долучалися та за будь-якої можливості допомагали нашим медикам!, – звернувся до колективу директор «Черкаських Мавп» Володимир Гриценко.

 

Медики висловили щиру вдячність і запвенили, що така підтримка для них дуже важлива. Як повідомив директор установи Ігор Фесун, у Черкаській області «Черкаські Мавпи» – це перший професійний спортивний клуб, який пропонує лікарям свою допомогу. І це дуже добре, адже зараз значно збільшилась кількість захворювань в Черкаській області. Тому захист медпрацівників повинен бути пріоритетом для всіх.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x