Правоохоронці посилили патрулювання на вулицях Черкас

Правоохоронці посилили патрулювання на вулицях Черкас

Поліцейські закликають черкащан та гостей міста дотримуватись комендантської години, яка діє з 00:00 до 04:00, і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

У відпрацюванні задіяні піші наряди та автопатрулі. Вони патрулюють вулиці, стежать за дотриманням громадянами правопорядку й правил дорожнього руху. Здійснюють перевірку підозрілих осіб та контролюють дотримання комендантської години. Окрім цього, правоохоронці моніторять дотримання режиму роботи розважальних закладів.

«Особливу увагу будемо звертати на водіїв, які пересуваються містом, порушують правила дорожнього руху та керують транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння», − зазначив керівник Черкаського райуправління поліції Андрій Тюков.

До відпрацювання міста задіяні спецпризначенці, дільничні, слідчі, оперативники, ювенальні поліцейські, патрульні та представники Добровольчого формування Черкаської територіальної громади.

«Поліцейські заходи триватимуть і надалі. Закликаємо черкащан бути відповідальними, дотримуватися комендантської години та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ми робимо все, аби безпекова ситуація була стабільною та контрольованою», – каже Андрій Тюков.

 

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x