У Черкасах затримали чоловіка, який через ревнощі вдарив ножем знайомого

У Черкасах затримали чоловіка, який через ревнощі вдарив ножем знайомого

У Черкасах поліцейські затримали 42-річного чоловіка, якого підозрюють у нанесенні ножового поранення та тілесних ушкоджень своєму знайомому. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Фігуранта поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру, повідомляють у пресслужбі поліції в Черкаській області.  

28 вересня до поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про отриманий виклик щодо ножового поранення. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Черкаського райуправління поліції.

Потерпілий пояснив поліцейським, що на бульварі Шевченка до нього підійшов наочно знайомий та почав конфлікт через ревнощі до жінки, з якою обидва знайомі. Дійшло до того, що один із них дістав ножа та вдарив ним іншого у спину.

Зловмисник із місця події втік. Побитого та пораненого черкащанина медики доставили до лікарні.

На місці інциденту слідчі Черкаського райуправління поліції вилучили речові докази. Проаналізувавши камери відеоспостереження та провівши оперативно-розшукові заходи, працівники кримінального аналізу з оперативниками карного розшуку вийшли на слід правопорушника.

Фігуранта затримали в процесуальному порядку відповідно до ст. 208 КПК України.

Наразі слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x