Юні туристи з Умані взяли бронзу на обласних змаганнях

Юні туристи з Умані взяли бронзу на обласних змаганнях

12 жовтня 2014 року близько 200 орієнтувальників зі всієї Черкаської області з’їхалися в лісовий масив поблизу санаторію \”Україна\”, щоб знову і знову позмагатися за звання чемпіону області зі спортивного орієнтування — «Осінній лист».

«Не стала виключенням і наша команда: у складі 12 учасників разом зі своїм тренером Дегтярьовим Євгеном Володимировичем вирушила за черговим комплектом медалей та нагород. В цьому році разом з досвідченими вихованцями Білінським Михайлом, Пічкуром Діонісієм, Кузнєцовою Настею та Власовою Лізою, в команді виступали новачки: Романова Юлія і найменший наш учасник – Новохацький Володимир та наші випускники минулих років: Баслик Ольга, Смирнов Ярослав, Франчук Альона. Підсилили команду з міста Умань Чемпіон Вінницької області зі спортивного орієнтування Бабак Антон та наші педагогічні працівники – тренер Дегтярьов Євген та керівник гуртків Марущак Ілона», — йдеться у повідомленні.

І хоч змагання виявилися для нас не простими: дистанція в заданому напрямку, цікавий рельєф, безліч заплутаних стежок та брак відповідної підготовки не зламали духу уманчан.
про це повідомляє Умань-інфо.
«Фінішували всі з пристойним результатом. А троє з нашої команди увійшли у трійку призерів у своїх вікових групах. Найкращий результат показав Бабак Антон – упевнено відірвавшись від суперників, він посів І місце у групі Ч-18, поклавши до своєї \”скарбнички\” ще й чемпіонство Черкаської області. Піднімалась на другу сходинку п’єдесталу переможців і наша Марущак Ілона Олександрівна, впевнено здобувши срібну медаль у групі Ж-18. Гідно витримала конкуренцію 20 суперниць і Франчук Альона, поступившись лише двом учасницям, вийшла на ІІІ місце у групі Ж-16 і заслужено отримала бронзову медаль. Всі інші наші учасники, хоч і не потрапили до трійки лідерів, та все одно внесли не абиякий вклад у виступ нашої команди», — повідолмяють в СЮТур.

У загальному заліку команда станції юних туристів. м. Умань посіла ІІІ місце серед 17 команд області

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x