На Драбівщині гість вкрав у знайомого телевізор

На Драбівщині гість вкрав  у знайомого телевізор

Чоловік, який приїхав у гості до свого знайомого, викрав з його будинку телевізор. Дільничний інспектор міліції встановив та затримав крадія. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції зателефонував 35-річний житель району та розповів, що з його будинку викрадено телевізор. За вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці розпочали роботу. Спілкуючись з потерпілим, дільничний інспектор дізнався, що напередодні крадіжки з міста Черкаси до нього в гості приїхав знайомий. Господар накрив нехитрий стіл та запросив гостя пообідати, не обійшлося без алкоголю. Коли оковита скінчилася, потерпілий вийшов в магазин за пляшкою, а товариш лишився сам у будинку. Повернувшись до хати чоловік побачив, що гостя вже немає, а разом з ним зник і його телевізор. Уважно вислухавши потерпілого, міліціонери почали пошуки зловмисника. Спілкуючись з місцевими мешканцями, правоохоронці отримали важливу інформацію – люди бачили, як селом йшов сп’янілий чоловік та ніс телевізор, який залишив на території одного з місцевих домоволодінь, після чого пішов вбік домоволодіння потерпілого. Правоохоронці вирішили перевірити отриману інформацію та вирушили назад до будинку потерпілого. На подвір’ї господаря, працівники міліції побачили того самого гостя. Чоловік відразу почав заперечувати свою причетність до скоєння крадіжки, проте вилучені речові докази та покази свідків вказували протилежне. Наразі зловмисник затриманий, він дає покази.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x