Хасиди «привезли» в Умань понад мільйон гривень

Хасиди «привезли» в Умань понад мільйон гривень

Учора, 12 листопада, в.о. міського голови Умані Олександр Цебрій оприлюднив підсумки прийому хасидів у вересні 2014 року.

– Міською радою, виконавчим комітетом, відповідними структурними підрозділами органів місцевого самоврядування та виконавчих органів державної влади проведена належна організаційна робота з підготовки до прийому паломників-хасидів, що дало можливість створити необхідні умови для перебування прочан, забезпечити права мешканців міста та додаткові надходження до міського бюджету.
Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

Так, станом на 05.11.2014 р. до міського бюджету від усіх видів оподаткувань надійшли кошти в сумі 862,5 тис. грн. (за 2013 р. – 1 020 тис. грн.). Проте, робота з оподаткування продовжується й очікувана сума надходжень – 1150 тис. грн.
Приємною складовою надходжень до бюджету цього року став і благодійний внесок на розвиток Умані від брацлавських хасидів на рахунок цільового фонду міської ради в сумі 250 тис. грн. Отже, станом на 05.11.2014 р. надійшли кошти в сумі 1112,5 тис.грн.

На завершення очільник міста Олександр Цебрій повідомив, що міською владою вже розпочато підготовку до прийому хасидів у наступному році, та окреслив основні питання, вирішення яких забезпечить належне виконання заходів.

Довідково: У вересні до міста Умань прибуло 20 450 паломників, з них: 1 905 дітей та 26 жінок, з 9 країн. Найбільша кількість паломників із Держави Ізраїль – 20019.
Охорону громадського порядку забезпечував зведений загін УМВС України в Черкаській області в кількості 421 працівник, 12 поліцейських Держави Ізраїль, 21 представник громадських формувань м. Умань, 90 співробітників Управління ДСНС України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x