У Сагунівці відбувся турнір з дзюдо

У Сагунівці відбувся турнір з дзюдо

Минулого тижня в селі Сагунівка провели відкриту командну першість Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» із дзюдо серед юнаків та дівчат 1999 – 2001, 2002 – 2004 р. н.

Відкрив вже традиційний турнір привітальним словом до спортсменів, тренерів, представників команд і глядачів сільський голова Василь Шевченко. Головний суддя змагань Олег Джулай зазначив, що цей турнір є одним з етапів підготовки до Чемпіонату України.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаської РДА.

Продемонструвати свою майстерність до борцівського залу завітали команди м. Черкаси «Вікторія-1» та «Вікторія-2», м. Корсунь-Шевченківський, дзюдоїсти з Кам’янки та господарі змагань.

Більше шести годин тривали запеклі поєдинки між командами. Першими боролися юнаки й дівчата 2002 – 2004 р. н. У цій віковій категорії переможцем командного заліку стала «Вікторія-1» з м. Черкаси. Друге місце за дзюдоїстами Кам’янки. Третій результат показали борці «Вікторії-2» та команда м. Корсунь-Шевченківський.

Серед юнаків та дівчат 1999 – 2001 р. н. золото вибороли дзюдоїсти села Сагунівка, другими стали борці м. Корсунь-Шевченківський, а бронза у команди Кам’янки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x