Прихована камера зняла, як драбівчанин обкрадав гараж

Прихована камера зняла, як драбівчанин обкрадав гараж

Зловмисник проник на подвір’я місцевого жителя та викрав з гаража господаря електроінструмент та шини до автомобіля. Крадій навіть не підозрював, що його дії фільмує встановлена камера спостереження і вже через декілька годин він буде давати пояснення у відділі міліції. Дії зловмисника кваліфіковані слідчими за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» дізналася про це в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції зателефонував 55-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що з його гаража невідома особа викрала електроінструмент та шин до автомобіля. У розмові з правоохоронцями потерпілий зазначив, що в гаражі має приховану відеокамеру, яка в нічний час веде запис. Переглянувши відео, оперативники відразу впізнали в «нічному» крадієві 27-річного раніше судимого місцевого жителя. Правоохоронці не гаючи часу вирушили за місцем проживання підозрюваного. Чоловік був здивований, коли побачив на своєму порозі людей у формі, тому що не сподівався, що правоохоронці так швидко встановлять його причетність до вчинення крадіжки. Зрозумівши, що у міліціонерів є незаперечні докази його вини, чоловік відразу зізнався у вчиненні крадіжці та розповів, де сховав крадені речі.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець, підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x