45 черкаських фіскальників притягнуто до відповідальності, п’ятьох звільнено

45 черкаських фіскальників притягнуто до відповідальності, п’ятьох звільнено

За 10 місяців 2014 року відділом власної безпеки фіскальної служби Черкаської області у напрямку профілактики проведено 691 захід з упередження корупційних правопорушень. Як наслідок, 73 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Працівниками відділу проведено 161 службове розслідування і перевірки. За їхніми результатами керівництву державних податкових інспекцій області внесено 55 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 45 працівників притягнуто до відповідальності, а п’ятьох – звільнено з органів.
До органів прокуратури направлено 37 матеріалів для надання правових висновків діям працівників органів. За даними матеріалами відкрито 15 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. Відносно п’яти працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення. Чотирьох з них судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Протягом січня-жовтня 2014 року на антикорупційний сервіс ДФС «Пульс» звернулися понад 5 тис заявників, що на 6,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. 36 звернень на «Пульс» надійшло від платників та громадян Черкаської області. Три з них – щодо можливих корупційних дій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x