У Черкасах змагаються кращі тхеквондисти України

У Черкасах змагаються кращі тхеквондисти України

Понад 500 спорстменів з усієї країни випробовують свої сили на кубку України з тхеквондо. «Нова Доба» про це дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Найперстижніші змагання країни завітали цього розу до Черкас. Протягом трьох днів у стінах ПС \”Будівельник\” точаться бої кубку України з тхеквондо серед юніорів. Між собою змагаються спортсмени з 20-ти областей. Причому долучилися до змагань команди з Донецька та Маріуполя! Найзірковішими учасниками змагань є сестри Вікторія та Анна Моісеєнки. На відкритті змагань титулованим спортсменкам вручили звання заслужених майстрів спорту!
Кубок України проходить у трьох вікових категоріях: 11-13 років, 14-15, 16-17 років. Змагання є відбірковими. Кращі спорстмени потраплять до збірної команди України, з якою готуватимуться до чемпіонату та кубку світу з тхеквондо.

Черкаси на кубку України представлють 20 спортсменів. Після першого дня в активі черкасців вже 5 медалей. Володаркою кубка стала Юлія Шкарупа, срібло дісталося Вадиму Запорожцю. На треті місця піднялися Владислав Денисенко, Ігор Басараб та Юлія Сергеєва. Ще низка спортсменів змагаються сьогодні та вийдуть на килим завтра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x