Геннадій Бобов передав дитячим садкам нові меблі

Геннадій Бобов передав дитячим садкам нові меблі

Не секрет, що дитячі дошкільні за¬клади сьогодні не мають достатнього фінансування, а нові дитячі меблі коштують дуже дорого. Забезпечити садочки новими меблями й обладнанням у більшості випадків неспроможні ні батьки, ні місцеві бюджети. Тож допомога народного депутата виявилася дуже своєчасною і потрібною.

«Розумію, що забезпечувати дошкільнят у дитячих садках усім необхідним треба за бюджетні кошти. Один із механізмів для наповнення місцевих бюджетів зараз представлений мною на розгляд у Верховній Раді. Ще один — у стадії підготовки і невдовзі буде внесений на розгляд парламентарів. Сподіваюся, що депутати і уряд будуть проводити не реформи урізання й скорочення, а реформи розвитку, що допоможуть нашим містам і селам. Інші реформи Україні не потрібні. Але поки що Верховна Рада знову працює незадовільно і повільно. Тож поки що буду допомагати закладам освіти, як і обіцяв. Бо діти — це наше майбутнє, і ми повинні створити всі умови, щоб їм було комфортно», — зазначає Геннадій Бобов.

Геннадій Бобов передав дитячим садкам нові меблі

Педагогічні колективи освітніх закладів, батьки щиро дякували своєму народному обранцю, бажали йому здоров’я і наснаги. Адже в нинішні скрутні часи подібна увага і чуйність до потреб людей стала дефіцитом в Україні. Дуже мало політиків приділяють стільки уваги своєму округу і допомагають не тільки під час виборів, а й увесь час. Тож програми розвитку Геннадія Бобова є гарним прикладом для наслідування іншими депутатами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x