Анастасія Сапсай здобула бронзу на змаганнях із дзюдо

Анастасія Сапсай здобула бронзу на змаганнях із дзюдо

У чемпіонаті України, що проходив у Харкові, взяли участь 137 спортсменів із 24 регіонів України. В категорії Анастасії Сапсай (+78 кілограмів) за звання найкращої змагалися 7 учасниць. Наша землячка провела 2 поєдинки і зуміла вийти у півфінал. Про це розповідає власний кореспондент «Нової Доби».

На жаль, позмагатися за золото Сапсай не вдалося – вона поступилася киянці Світлані Ярьомко. А за бронзу Анастасія боролась із волинською атлеткою Оксаною Щербинською. З рахунком 10:0 Анастасія здобула медаль чемпіонату України серед дорослих.

– Цей рік був не простим, але я зуміла реалізувати майже всі поставлені завдання. Головним здобутком вважаю бронзу чемпіонату Європи, також вдалося отримати путівку на чемпіонат Світу, – розповідає Анастасія. – Останнім завершальним етапом сезону був чемпіонат України. Цей турнір чекають всі найсильніші українські борці. На жаль, програла зустріч за вихід у фінал, але сильно не засмутилась. Адже поступилася дівчині, яка нині найкраща в Україні, зрештою вона і виграла золото.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x