Убивцю чоловіка затримали аж на Хмельниччині

Убивцю чоловіка затримали аж на Хмельниччині

Затримати вбивць чоловіка правоохоронцям удалося аж у Хмельницькій області. Зловмисників заарештовано, вони дають покази. За вчинене їм загрожує довічне позбавлення волі. Інформацію про вбивство та розбійний напад працівникам міліції повідомив брат потерпілого – громадянин Узбекистану, який разом з ним займався бізнесом на території України. Чоловік розповів, що виявив за місцем проживання тіло родича з пораненням грудної клітини, крім того він додав, що з подвір’я зник мікроавтобус з товаром та 50 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Аналізуючи отриману інформацію про те, що родина потерпілого вела усамітнений спосіб життя та спілкувалася лише з вихідцями зі свого регіону, оперативники прийшли до висновку, що до вчинення розбійного нападу можуть бути причетні особи з кола спілкування потерпілого.

У цей час правоохоронці отримали важливе повідомлення – викрадений автомобіль помітили в Києві. За вказаною адресою негайно вирушила розшукова група. Затримати зловмисників не вдалося – нападники зникнути перед самим приїздом правоохоронців. Робота не зупинилася і незабаром правоохоронці вже рухалася в напрямку Житомирській області, де «засвітився» викрадений автомобіль. Перевіряючи різні версії маршруту втікачів, оперативники з’ясували, що в Хмельницької області, в яку ймовірно могли їхати чоловіки, проживає один з товаришів родини потерпілого.
Відпрацьовуючи цю версію, міліціонери отримали інформацію, що дійсно схожий на викрадений автомобіль в’їжджав на територію Хмельницької області, крім того вдалося з’ясувати, що підозрюваний днями продав велику партію одягу, який співпадав з описом викраденого у потерпілого.

Зрозумівши, що їм вдалося вийти на зловмисників, оперативники вирушили за місцем проживання підозрюваних, де їх і було затримано. Пояснюючи свій вчинок 38-ми та 33-ох річні чоловіки розповідають, що знали про те, що у потерпілого є кошти, тож вирішили в такий спосіб покращити свій матеріальний стан. Чоловіків не спинили навіть дружні стосунки.

Наразі зловмисників заарештовано. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 4 статті 187 (Розбій) та частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x