Показники лічильників слід вчасно повідомляти «Черкасиводоканалу»

Показники лічильників слід вчасно повідомляти «Черкасиводоканалу»

На сьогодні кожен сумлінний власник приладів обліку води знає, що фактичні показники лічильників слід щомісяця вчасно надавати «Черкасиводоканалу». Такий принцип дає змогу отримати квитанції на оплату з правильними нарахуваннями та вчасно скористатися своїми пільгами. Однак, за останні півроку кількість нарікань на зазначені суми у платіжках лише збільшилась. Тому «Водоканал» залучає усіх споживачів до співпраці, щоб виправити ситуацію надалі, – слід якомога швидше передати показники гарячої води.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

– З початком нового року ми розпочали серйозну аналітичну роботу щодо виявлення розбіжностей між фактичним споживанням води та нарахуваннями, які надходять до абонентів, – говорить начальник служби обліку реалізації води і стоків Володимир Ромашов. – Для цього ж ми сьогодні закликаємо власників приладів обліку передати в максимально короткі терміни показники лічильників води, зокрема гарячої, до КП «Черкасиводоканал». Це дасть можливість підприємству провести звірку та глибокий аналіз, які унеможливлять неправильні нарахування у майбутньому.

Надати показники лічильників можна як телефоном (кол-центр «Водоканалу» 38-46-38), так і через мережу Інтернет на сайті www.vodokanal.ck.ua Такі ж показники, що було передано на підприємство КП «Черкасиводоканал», слід дублювати у отриманій квитанції на оплату.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x