Христинівчанин пограбував знайомого, щоб помститися

Христинівчанин пограбував знайомого, щоб помститися

Щоб помститись, зловмисник пограбував свого знайомого. Правоохоронці затримали грабіжника «по гарячих слідах» та доставили до райвідділу міліції. За вчинення протиправних дій йому загрожує позбавленням волі строком до чотирьох років.

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції звернувся 34-річний житель одного із сіл району та повідомив, що його пограбували. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Потерпілий розповів, що до нього підійшов знайомий, який почав зухвало себе поводити та вимагати гроші, мовляв, потерпілий винен йому борг. Не звертаючи увагу на грубіяна, чоловік пішов далі. Проте нападник не думав відступати – повалив чоловіка на землю, витяг з кишені його куртки 600 гривень та кинувся навтьоки. Отримавши опис зловмисника, оперативники вирушили на його пошуки.

Проте довго шукати грабіжника не довелося, 34-річного чоловіка затримали за місцем проживання. Зловмисник зізнався у скоєному, свої дії пояснив давньою образою на потерпілого і саме в такий спосіб вирішив йому помститися.

Як повідомив начальник Христинівського районного відділу міліції Олександр Мельник слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x