Уманчанку обікрав син

Уманчанку обікрав син

У жительки міста Умань син вкрав з підсобки газовий котел. Сума збитків, яка була нанесена потерпілій, становить близько 2500 гривень. Крадій затриманий і дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку газового котла до Уманського міського відділу міліції звернулась 69-річна місцева жителька.

Прибувши за викликом, правоохоронці з’ясували, що новеньку покупку жінка тимчасово зберігала в підсобці. Відсутність котла виявила випадково, коли зайшла в приміщення.

Опитуючи місцевих жителів, міліціонери дізналися, що напередодні невідомий пропонував купити в нього новенький газовий котел по дешевій ціні. За описом було встановлено, що до даного кримінального правопорушення може буди причетний 37-річний син потерпілої, який уже має судимість та веде антигромадський спосіб життя.

В ході розмови з працівниками міліції він зізнався у вчиненому. Розповів, що не мав коштів на алкоголь, тому таємно взяв у матері ключ від підсобки, звідки викрав новенький газовий котел. Потім продав його за 500 гривень, а кошти витратив на оковиту.

За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне проваджень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x