Волонтеру з Умані вручили нагороду «Холодний Яр»

Волонтеру з Умані вручили нагороду «Холодний Яр»

У День Державного Прапора України заступник голови Черкаської облдержадміністрації Юрій Сас вручив почесну відзнаку «Холодний Яр» волонтеру з Умані. Геннадій Малишев разом із малолітнім сином-школярем працюють на одній із уманських станцій технічного обслуговування, де відновлюють військову техніку для наших солдатів у зоні АТО. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Волонтер упевнений, що якщо люди організовуватимуться та більше довірятимуть один одному, то й зміни на краще будуть. Адже тільки наполегливою працею можна досягти позитивних змін. Зараз Геннадій Малишев разом із сином ремонтує БТР, який планує незабаром відправити на передову.

− Вважаю, що цю відзнаку ми з сином на двох чесно заробили. Щоправда, ми ж це все не за нагороду робимо. Хочу на власному прикладі показати людям, що треба діяти, а не говорити. Щоб так само організовувалися. Більше вірили один одному, − переконаний Геннадій Малишев.
Вручаючи нагороду Юрій Сас зауважив, що завдяки роботі волонтерів воїни АТО отримують неоціненну підтримку та допомогу.

− Відзнака «Холодний Яр» − своєрідний символ незборимості нації, яка стала на бій за Волю. Волонтери – це бійці, які своєю невтомною працею часто рятують життя наших воїнів на передовій. Я радий саме в цей день вручити відзнаку Геннадію Малишеву, який ремонтує військову техніку, що потім служить нашим воїнам в боях, − розповів заступник голови Черкаської ОДА Юрій Сас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x