Ведуча програми «Все буде добре» працювала в одній із черкаських газет

Ведуча програми «Все буде добре» працювала в одній із черкаських газет

Про рідні Черкаси, курйози на зйомках, ідеального чоловіка, омріяні подарунки й кулінарні шедеври… Про це і не тільки читачами «Нової Доби» розповіла телеведуча популярних програм «Все буде добре» і «Все буде смачно» Надія Матвєєва.

– Зараз вся Україна знає вас, як яскраву телеведучу успішних проектів телеканалу СТБ. А ким мріяли бути в дитинстві й з чого починалася ваша кар’єра?

– У мене було безліч бажань: то психологом кортіло бути, то вчителькою. А ще мріяла стати акторкою, юристом і навіть директором Будинку культури. Першою творчою роботою була посада діджея на FM радіостанції у Кременчуці, куди я переїхала разом із чоловіком та сином.

Ведуча програми «Все буде добре» працювала в одній із черкаських газет

– Як потрапили на телеканал СТБ?

– Мене запросили на кастинг для шоу «Зважені та щасливі», шукали ведучу другого сезону. Згодом нею стала неперевершена Олеся Жураковська. Я ж після кастингу отримала чудову пропозицію: стати ведучою нової програми – жіночого тележурналу. Так потрапила до «Все буде добре». Безумовно, хвилювалася, та на СТБ мені сподобалася одразу.

– Чи траплялися якісь курйози на зйомках телепрограм?

– Доволі часто! На щастя, експерти програми «Все буде добре» та «Все буде смачно» – люди з чудовим почуттям гумору. Наприклад, стиліст Рома Мєдний готовий до будь-яких сюрпризів. Якось ми вчилися вибирати жіночі колготки. Він надавав поради, я уважно слухала, а потім запитала: «Цікаво, колготки якої щільності надягають грабіжники, які у фільмах нападають на банки?». Роман не вагаючись натягнув на голову колготки й поділився враженнями, як добре усе можна розгледіти через колготки та чи зручно дихати. Вийшло вельми кумедно!

– Ви – ведуча кулінарного шоу. А самі полюбляєте готувати і які саме страви? Вистачає на це часу? Чим збираєтеся вражати рідних на Різдво?

– Звичайно, після кожної програми планую вдома приготувати страву, яку освоїла разом з експертом та гостем. На жаль, часу на все не вистачає, проте деякі рецепти потрапили до родинного меню: торт із квасолі від Алли Ковальчук, лазанья за рецептом італійського кухаря Вінченцо Барба, чілі конкарне – гострий мексиканський суп, який навчилася готувати в Сергія Калініна.
Різдвяний стіл обов’язково прикрашу закусками, котрі порадила Тетяна Літвінова, та бужениною, яку в «Усе буде смачно» навчив готувати Ектор Хіменес Браво.

Ведуча програми «Все буде добре» працювала в одній із черкаських газет

– Як вдається підтримувати гарну форму, весь час лишатися енергійною? Є якісь особливі секрети? Чи дотримуєтеся порад, що дають експерти, які приходять на передачу?

– Вельми ціную поради експертів, з якими спілкуюся. Самотужки такий досвід набувала б протягом кількох життів. За будь-яких обставин пригадую, що говорили фахівці, й почуваюся впевнено. Зрозуміло, що жити за правилами, дотримуючись усіх порад і рекомендацій, не вдається – замало вільного часу. На спорт, наприклад, не вистачає. Проте встигати впоруватися практично з усім дозволяють природна енергійність, цікавість і любов до справи, якій присвячую практично увесь час.

– Порадьте нашим читачам найдієвіший спосіб подолати депресію і піднести настрій.

– Добре відпочити, пригадати, від якої справи ви добре почуваєтеся, і робити саме це, незважаючи на обставини. Настрій поліпшиться, якщо побалуєте себе чимось приємним або зробите щось гарне для іншої людини. Дивним чином обидва ці способи дієві.

– А що пов’язує вас із Черкасами?

– У Черкасах жила разом із сином протягом року, працювала шеф-редактором інформаційно-рекламної газети «Ринок-Черкаси». Чоловік також приїжджав, розглядав різні варіанти роботи. Планували переїзд до Черкас усією родиною, проте довелося повертатися до Кременчука через сімейні обставини.

– Ви народилися в Керчі. Під час відпустки обираєте відпочинок удома, у Криму, чи все ж полюбляєте закордонні мандрівки? Де найбільше подобається бувати?

– До рідного міста стараюся приїжджати щороку, бо там живе мама та інші родичі. Відпочиваю залюбки в Криму, хоча закордонні подорожі до моря зазвичай бувають більш зручними.
Що ж стосується мандрів загалом, то віддаю перевагу відпочинку з комфортом – не подорожую на байдарках або у складі команди альпіністів. Зупинитися в готелі, прогулятися вулицями міста, взяти екскурсію – такий відпочинок мені до душі. Подобається Італія, Німеччина, Прибалтика. Далі поки ще не їздила, проте зазираю на Африку та Америку.

– Як зазвичай проводите вихідні?

– По-перше, намагаюся добре виспатися, потім приготувати щось смачненьке для сім’ї. А далі – що заплануємо. Обожнюю піші прогулянки парком, полюбляю відпочивати в лісі. У кіно вирушаємо, коли є щось цікаве подивитися. Спортивні тренування зазвичай також проходять саме у вихідні. Отже, вільний час спливає швидко, частіше відпочинку не вистачає.

– Ви пережили два розлучення. Чому обидва шлюби завершилися розривом? Зараз спілкуєтеся з колишніми чоловіками?

– Я не зупиняюся в розвитку, сподіваюся, що як особистість рухаюсь у правильному напрямку. На жаль, на цьому шляху не завжди є місце двом людям. Пробувши разом кілька років, ми з колишніми чоловіками розуміли, що віддаляємося одне від одного. Кожен із нас ставив різну мету, прагнув досягати свого. Без суму не обійшлося. Але зараз, якщо виникає потреба, ми спілкуємося.

Ведуча програми «Все буде добре» працювала в одній із черкаських газет

– Чи зайняте ваше серце зараз? Яким має бути ідеальний чоловік Надії Матвєєвої?

– Ідеальних чоловіків не буває, як і жінок. Я, наприклад, зовсім не ідеал. Тому не обмежую життя якимись претензіями до осіб протилежної статі. Залюбки спілкуюся з людьми, придивляюся, набираюся досвіду. Найбільше мені подобаються відповідальні, розумні чоловіки з почуттям гумору. Щодо серця, то вважаю його вільним.

– Ваш син уже дорослий. Чи хотіли б, щоб і він став телеведучим, як і мама?

– Владислав розвивається в іншому напрямку. Він зараз навчається в технічному виші , працює, у вільний час тренується у тренажерному залі. Я не проти, щоб син став телеведучим, як не проти будь-якої іншої справи, яка допоможе йому бути благополучною і щасливою людиною.

– Новорічні свята в розпалі. Де зустріли Різдво? Які подарунки підготували для рідних, зокрема, сина?

– Різдво зустріла в родинному колі. Син натякав на черговий телефон або ноутбук. Добре, що побажання конкретні, треба було просто зібратися та подарувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x