Черкаські фіскали братимуть участь у Святі книги

Черкаські фіскали братимуть участь у Святі книги

Спеціалісти ГУ ДФС у Черкаській області візьмуть участь у заходах, присвячених Всеукраїнському Дню бібліотек. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

30 вересня о 14.00 в Черкаській центральній міській бібліотеці імені Лесі Українки (м.Черкаси, вул.Хрещатик, 200) відбудеться флешмоб «Свято книги». До нього долучаться працівники Головного управління фіскальної служби Черкащини, ДПІ у м.Черкасах та у Черкаському районі. До своїх місцевих бібліотек в цей день завітають спеціалісти податкових інспекцій по всій області, їхні діти та ветерани податкової служби з онуками.

Фіскали закликають взяти участь у заході усіх, хто любить книги. Це зробити просто. Треба прийти в зазначений час до бібліотеки, взявши із собою улюблену книгу, та розказати про неї. А можна просто прийти і послухати про улюблені книжки читачів і розширити свій світогляд.

Працівники фіскальної служби неодноразово брали участь в акціях центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки. Минулого року у День бібліотек вони читали вірші Кобзаря на Театральній площі Черкас. Також разом з родинами збирали книги й подарунки та готували новорічні листівки бійцям АТО. Цього року читали поезію Василя Симоненка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x