У Черкасах відбулося відкриття чемпіонату міста з міні-футболу

У Черкасах відбулося відкриття чемпіонату міста з міні-футболу

За сприяння департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та громадської організації «Асоціація аматорського міні-футболу в Черкаській області» у Черкасах відбулося урочисте відкриття чемпіонату міста з міні-футболу серед професійних навчальних закладів, присвячений Дню захисника України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

На урочистостях були присутні: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва, голова Асоціації аматорського міні-футболу у Черкаській області Павло Скворцов, директор КП «Центральний стадіон» Володимир Ковальов, представники департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, тренери, спортсмени й вболівальники.

Привітали учасників змагань начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва та голова Асоціації аматорського міні-футболу у Черкаській області Павло Скворцов побажавши всім чесних перемог.

Турнір проводиться з метою популяризації та розвитку міні-футболу в місті, організації дозвілля серед студентівпрофесійних навчальних закладів міста. Основні завдання, які ставлять організатори: сприяти піднесенню престижу міні-футболу в місті; підвищення рівня майстерності футболістів-аматорів; виявлення команд-переможниць проведеного турніру.

Учасники змагань:
Черкаський політехнічний технікум (2 команди);
Черкаський професійний ліцей;
Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж;
Черкаський художньо-технічний коледж;
Черкаський професійний автодорожній ліцей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x