Іляшенко звернувся до Тулуба

Іляшенко звернувся до Тулуба

Сайт газети \”Вечірні Черкаси\” vechirka.net розмістив відкрите звернення лідера черкаських \”ударівців\” до голови облдержадміністрації Сергія Тулуба з приводу агресивних дій \”беркуту\” та \”тітушок\” у Черкасах.

Звернення до Тулуба з приводу агресивних дій \”беркуту\” та \”тітушок\” в Черкасах

Вельмишановний черкаський губернаторе!

Нам стало відомо про Ваше раптове повернення із відпустки з Іспанії, яке супроводжувало знищення «під шумок» документів про незаконні тендера обласної адміністрації, де були відмиті брудні кошти!

За Вашою вказівкою в Черкаси прибув із Луганська незаконний спецпідрозділ «Беркут», який в центрі міста жорстко побив мирних людей та забрав у них із карманів кошти. Маю докази та свідків. Очікуйте судових позовів, як зараз так і після вашої відставки!

З Вашої ініціативи було привезено із сусідніх областей та зокрема із Кіровоградської області більше 150 бандитів-тітушок, які б’ють вітрини магазинів черкаських підприємців!

Це призвело до поширення хаосу у місті і саме через це Ви зовсім не контролюєте ситуацію!

Ви показали своє справжнє бандитське обличчя та донецьку натуру!

Сьогодні проти Вас агресивно налаштувались сотні черкащан і вони вважають губернатора своїм особистим ворогом, тому що саме через Вас затримали їх дітей, які мирно пероходили по центру міста!

Тепер черкащани через таку агресію готові тисячами виходити на вулиці з протестами та вимагати вашої відставки та відповідальності за скоєне!

За одну добу всі міста та райони області дізнаються про події, які відбулись у Черкасах та із ще більшим завзяттям вийдуть на масові протести і вимагатимуть відставки Ваших посіпак-голів районних адміністрацій та районних рад, які займаються грабуванням свого власного народу.

Вважайте, що саме Ви і підштовхнули їх до цього.

Вам – ганьба, відставка та відповідальність за вчинене, а народу – слава!

Голова Черкаської обласної організації
Політичної партії «УДАР»
Віталій Іляшенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x