Черкаські орієнтувальники – призери чемпіонату України

Черкаські орієнтувальники – призери чемпіонату України

Черкаські спортсмени вибороли нагороди різного ґатунку на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

18 – 22 лютого відбувся командний чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед дорослих, юніорів та юнаків, Кубок України (3-5 етапи сезону 2015-2016 рр. фінал) та чемпіонат України на окремих дистанціях зі спортивного орієнтування (на лижах) в м. Кролевець Сумської області.
Загалом у змаганнях взяли участь команди 11 областей та м. Києва. У загальнокомандному заліку Черкаська область посіла 7 місце, а от в особистому заліку спортсмени області отримали «золото», «срібло» та «бронзу» у різних вікових групах.

Хворостян Анастасія у віковій групі Ж-12 посіла І місце на спринтерській та подовженій дистанціях, і виборола ІІ місце на довгій дистанції. Пащина Катерина виборола бронзову винагороду у віковій групі Ж-14 на спринтерській дистанції. Папуша Катерина у віковій групі Ж-16 посіла ІІ сходинку турнірної таблиці на подовженій та довгій дистанціях, а на спринтерській дистанції завоювала «золото».

Вітаємо спортсменів та тренера Козачинського Д. А. з чудовим результатом та зичимо підкорення нових спортивних вершин!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x