«Черкаський Дніпро» всуху переміг «Гірник-спорт»

«Черкаський Дніпро» всуху переміг «Гірник-спорт»

Зона комфорту та відпочинку, розважальні атракціони, багато смачної та вишуканої їжі від провідних ресторанів міста за народними цінами, музика та розваги, розіграш подарунків – усе це передує календарним матчам «Черкаського Дніпра» на стадіоні «Центральний», арена якого постійно заповнюється вдячними вболівальниками. Удванадцяте непоступливі суперники зіграли в офіційних матчах – жоден не завершився внічию (відтепер 8 перемог за черкащанами та 4 в активі комсомольців). Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

«Черкаський Дніпро» – «Гірник-cпорт» Комсомольськ 3:0 (1:0)

Дата матчу – 16.04.2016 р.
22 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 4895 глядачів. +17. Поле – 4. Початок о 16 год.

Арбітри: А.Кузьмін (м.Миколаїв), Д.Запороженко, А.Ісаєв (обидва – м.Запоріжжя).
Спостерігач арбітражу: М.Біць (м.Львів).

«Черкаський Дніпро»: М.Кучинський, В.Шопін, Р.Гончаренко, О.Тарасенко, О.Синьогуб (Д.Балан, 80), О.Кошка, О.Сафонов, Ю.Бушман (Л.Кошадзе, 62), С.Семенина, І.Мединський, Р.Качур (О.Батальский, 73). Запасні: О.Будюк, Я.Ямполь, М.Лісовий, А.Скарлош. Тренер: І.Столовицький.

«Гірник-спорт»: А.Ситников, О.Моісеєнко (О.Пернацький, 40), О.Голядинець, О.Ломко, О.Волчков, Я.Ковалевський, С.Герасимець (А.Савін, 65), А.Цурупін, В.Воронченко (Д.Ярчук, 65), Д.Кропивний, В.Яворський. Запасні: А.Кліщук, Н.Насімі, Д.Доценко, Д.Шарай. Тренер: І.Жабченко.

Голи: Ю.Бушман (40 пен.), О.Тарасенко (60), І.Мединський (80).
Попередження: О.Тарасенко (50), І.Семенина (90+2) – О. Ломко (39), А. Цурупін (41).
Вилучення: А.Цурупін (55, повторне попередження).

Зі стартового свистка дніпряни розпочали повномасштабний наступ на ворота опонента. Перша атака господарів у звітному поєдинку мала стати результативною: після прострілу Олега Синьогуба з лівого флангу Руслан Качур, уникнувши офсайду, пробив повз стійку воріт приїжджої команди. Перший розіграш кутового біля воріт «Гірника-спорту» також ледь не призвів до забитого голу – Олег Тарасенко, відгукнувшись на навіс Юрія Бушмана, з району 11-метрової позначки не влучив у ціль. Дві вивірені подачі з правого флангу виконав Володимир Шопін: в обох випадках на удари головою Олександра Сафонова та Руслана Качура зреагував голкіпер комсомольців Антон Ситников. Натомість, гості відповіли дальнім неточним ударом Яна Ковалевського.

Гол відбувся на 40-ій хвилині, коли Олександр Ломко завалив у карному майданчику Романа Гончаренка, а Юрій Бушман із «точки» не залишив шансів для голкіпера «Гірника-спорту». Перед перервою на удар Качура із гострого кута зреагував Антон Ситников.

На початку другого тайму рикошет від Олександра Голядинця міг зіграти злий жарт із голкіпером-дебютантом черкащан Максимом Кучинським. Значно полегшило вирішення справи для господарів вилучення з поля за повторне попередження Артема Цурупіна – футболісти «Черкаського Дніпра» вміло скористалися грою в більшості.

На 60-ій хвилині матчу черкащани розіграли кутовий удар – навіс Ігоря Семенини на дальній стійці головою замкнув капітан дніпрян Олег Тарасенко. За двадцять хвилин Олександр Сафонов розрізним пасом вивів Ігоря Мединського на гольове побачення із голкіпером гостей – 3:0! А ще в одному епізоді після удару Семенини за гірників «зіграла» стійка воріт.

Перемога дозволила підопічним Ігоря Столовицького піднятися на дві (без урахування завтрашнього матчу ФК «Тернопіль» – «Гірник» Кривий Ріг) сходинки турнірної таблиці. Наступний поєдинок дніпряни проведуть також у рідних стінах проти краматорського «Авангарду», який цієї весни демонструє результативний футбол.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x