Постраждала від падіння крану 5-річна дівчинка прийшла до тями

Постраждала від падіння крану 5-річна дівчинка прийшла до тями

Врятоване життя. 5-річна Олександра та її 3-річна сестра Мар’яна, які були в автівці, розчавленій будівельним краном, пройшли найважчий етап. Олександра перебувала в комі й цілу ніч після трагедії київські та уманські нейрохірурги боролися за її життя. Під ранок вона була доправлена до Охмадиту. Сьогодні лікарі центральної дитячої лікарні країни звітують – дівчинка прийшла до тями. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Вечірня Умань».

Трагедія, що розігралася в Умані через падіння будівельного крану на несанкціонованому будівництві елеватора, триває. У реанімації знаходиться водій автівки – у нього черепно-мозкова травма. Загинула бабуся двох дівчаток. Стан самих дівчат ще до сьогоднішнього ранку оцінювався як критичний.

З джерел, наближених до офіційних, стало відомо, що сьогодні ранком було відмічено суттєве поліпшення у стані здоров’я дівчаток. 5-річна Олександра, яка найбільше постраждала від трагедії, успішно пережила нейрохірургічну операцію, її стан стабілізувався, вона відкрила очі та заплакала.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x