Геннадій Бобов привітав ветеранів зі святом подарунками

Геннадій Бобов привітав ветеранів зі святом подарунками

Ось уже багато років поспіль до свята Перемоги ветерани шести районів області отримують продуктові набори за сприяння народного депутата Геннадія Борисовича Бобова. Цьогоріч було вручено більше 350 таких наборів фронтовикам, інвалідам Великої Вітчизняної війни та солдатським вдовам.

Також за підтримки народного обранця з нагоди Дня Перемоги було проведено святкове частування в ході пленумів та засідань ветеранських організацій. На цих «вогниках» ветерани могли поспілкуватися між собою, згадати старі часи й поділитися враженнями.

Крім того, кожна ветеранська організація отримала індивідуальні подарунки для забезпечення своїх поточних потреб. У Катеринополі за сприяння Геннадія Борисовича ветеранській організації був переданий ноутбук, який використовуватиметься в роботі з ветеранами та для збереження історичної пам’яті. У Шполі й Тальному організації отримали офісні меблі для облаштування приміщень. Відеокамера була подарована ветеранській організації в Городищі, а багатофункціональний офісний пристрій знайшов своє місце в організації ветеранів Корсунь-Шевченківського району. У Каневі в Клубі-музеї «Ветеран» були встановлені металеві вхідні двері.

«Геннадій Борисович Бобов – справжній народний депутат, який живе проблемами своїх виборців і допомагає їх вирішувати. Ветерани щиро вдячні своєму обранцю, розуміючи, що про них дбають, піклуються, не забувають про їхні заслуги, шанують. Нехай ніколи не міліє Ваша душа, нехай не збідніє рука доброчинця. Велика шана Вам від нас, Геннадію Борисовичу», – говорить голова Корсунь-Шевченківської районної організації ветеранів України Тамара Степанівна Компанієць.

Такої ж думки про народного депутата й у Городищі. «За весь період незалежності жоден депутат Верховної Ради не зробив стільки добра для ветеранів нашого району, як це вдалося зробити Геннадію Бобову. Городищенські ветерани підтримали його на виборах і не помилилися. Щира вдячність Вам, Геннадію Борисовичу, за Вашу громадянську позицію, за людяність, за постійну турботу про нас. Ми впевнені, що разом неодмінно відбудуємо нашу Україну, щоб вона стала заможною і самодостатньою», – зазначив голова Городищенської районної організації ветеранів Сергій Васильович Каюкін.
«Шполянська районна Рада ветеранів війни та праці висловлює Вам щиросердечну подяку за те, що Ви постійно турбуєтеся про ветеранів Другої світової війни, завжди переймаєтеся їхніми проблемами. За Вашу постійну турботу, увагу і допомогу від імені п’ятнадцятитисячної ветеранської організації Шполянщини низький Вам уклін і земне спасибі», – звертається з теплими словами вдячності за дорученням районної організації ветеранів війни та праці Володимир Минович Пустовіт.

«Тальнівська районна організація ветеранів війни і праці приєднується до слів вдячності наших ветеранів, які дуже високо оцінюють турботу Геннадія Бобова і його щоденну роботу на благо людей. Хочемо побажати Геннадію Борисовичу міцного здоров’я, довгих років життя, успіхів у праці на благо українського народу», – зазначив голова Тальнівської районної ради ветеранів війни і праці Василь Васильович Білозор.

«Ветерани Канівщини висловлюють глибоку батьківську пошану й подяку депутату Верховної Ради України Геннадію Бобову за його щорічну турботу про ветеранів. Дуже приємно, що є такі мудрі люди з гарячим серцем та палкою любов’ю до ветеранів, які роблять добрі справи навіть у доволі складний для України час. Тож хочеться привітати з Днем Перемоги і побажати шановному Геннадію Борисовичу міцного здоров’я і безмежної доброти», – йдеться в листі, що надійшов на адресу нашої редакції за підписами голови Канівської ра­йонної організації ветеранів Віктора Дмитровича Дорошенка та директора Клубу-музею «Ветеран» Володимира Олексійовича Балана.

«Дякуємо Вам, Геннадію Борисовичу, за синівську турботу, повагу до ветеранів, за розуміння наших проблем, над розв’язанням яких Ви невпинно працюєте. Ветеранська організація району підтримує Вашу позицію. Сподіваємося на подальшу співпрацю у вирішенні наших проблем. Бажаємо Вам подальшої плідної праці на благо українського народу», – говорить за дорученням учасників пленуму ветеранів району голова Катеринопільської районної організації ветеранів України Микола Маркович Поліщук.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x