ТОВ «Корсунь-Шевченківська швейна фабрика»: 70 років успіху

ТОВ «Корсунь-Шевченківська швейна фабрика»: 70 років успіху

Історія Корсунь-Шевченківської швейної фабрики розпочалася у червні 1946 року, коли півтора десятки швачок на власних машинках почали виготовляти такий потрібний після війни одяг. Підприємство росло, розвивалось і розбудовувалось, і вироби з Корсунь-Шевченківською маркою в 70-80 роках минулого століття знали практично в усьому тодішньому СРСР.

Вистояла і вижила фабрика – єдина з усіх подібних на Черкащині – і під час економічної кризи, викликаної розпадом Союзу. Вже два десятиліття Корсунь-Шевченківські швейники успішно працюють з європейськими партнерами, шиють різний спецодяг на їй замовлення. Це стало можливим завдяки професійності колективу, який зумів у короткий строк забезпечити європейську якість роботи. А ще – завдяки видатним організаторським і менеджерським якостям директора фабрики, заслуженого працівника легкої промисловості України Світлани Іванівни Шморгун, яка вже 25-й рік б беззмінно очолює колектив. Саме її заслуга в тому, що у важкі часи проявила сміливість і наполегливість, знайшла іноземних партнерів і на багато років визначила майбутнє підприємства.

Про це говорили працівники фабрики на урочистостях з нагоди ювілею фабрики, що відбулись у районному будинку культури напередодні професійного свята – дня працівників легкої промисловості. Зал на 500 місць був повний: прийшли й усі теперішні 300 працівників, і багато з 300 ветеранів, які живуть під опікою колишнього трудового колективу. Із славним ювілеєм колектив фабрики – одного з лідерів економіки Корсунь-Шевченківського району, тепло привітали керівники району і міста, обкому профспілки працівників легкої промисловості, вручили нагороди найсумліннішим. Відзначали вагомий внесок фабрики у бюджет району, благодійну діяльність, участь у благоустрої центру міста, де розташована фабрика. У всіх виступах звучав акцент на тому, що головним досягненням є збережений трудовий колектив і три сотні сімей, які мають стабільну роботу і впевненість у завтрашньому дні.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x