Житель Золотоноші купив крадене авто

Житель Золотоноші купив крадене авто

Придбавши ЗАЗ SENS за генеральним дорученням автолюбитель залишився і без грошей, і без транспортного засобу. Коли він пригнав машину, щоб поставити її на облік за місцем проживання в Золотоноші, працівники ТСЦ викликали наряд поліції. Про це „Нова Доба” дізналася в Черкаському регіональному сервісному центрі МВС України.

Днями до Територіального сервісного центру МВС 7145, що в місті Золотоноша, звернувся місцевий житель для постановки на облік автомобіля ЗАЗ SENS, якого він придбав за генеральним дорученням в місті Корсунь-Шевченківський.

Однак в даній операції йому було відмовлено, оскільки під час огляду автівки працівниками ТСЦ 7145 та перевірки його за наявними базами МВС було встановлено, що вказаний автомобіль перебуває в розшуку з 12.01.2016 року Шевченківським управлінням поліції ГУНП міста Київ.

За даним фактом працівниками ТСЦ було викликано слідчо-оперативну групу Золотоніського відділу поліції та доставлено автівку на майданчик тимчасового зберігання.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС вкотре звертаються до всіх автовласників з проханням: купуючи транспортний засіб – звертайтеся до працівників сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС для його огляду або експертного дослідження, з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами та перевірки ТЗ за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x