Представники «Черкаських Мавп» стартували на черговому юнацькому Євробаскеті

Представники «Черкаських Мавп» стартували на черговому юнацькому Євробаскеті

Черговий юнацький Євробаскет для представників «Черкаських Мавп». Цього разу вихованці баскетбольної школи «Черкаських Мавп» на чемпіонаті Європи представляють кольори кадетської збірної. До Софії, де збірна України U16 боротиметься за повернення прописки у дивізіоні «А», поїхали наші Денис Бачурін та Костянтин Прокопенко. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Кадетська чоловіча збірна України U-16 напрочуд переконливо здолала Норвегію на старті Чемпіонату Європи (дивізіон В) – 69:39.

Підопічні Андрія Харчинського, як то кажуть, не давали підняти голови норвежцям вже у першій чверті, вигравши її з рахунком 25:8. Такий початок вбив інтригу в зародку. Навіть коли ближче до перерви норвежцям вдалося трохи оговтатися і вирівняти гру. У другій чверті вони поступилися з різницею у два пункти, але відпочивати команди пішли за переваги +19 на користь номінальних господарів.

Напевно, у роздягальні Андрій Харчинський попросив хлопців не розслаблятися і вони нарощували перевагу. Після десятиочкового спурту у заключній чверті синьо-жовті досягли переваги у 31 очко. Норвегія догравала без жодних шансів на успіх. І це при тому, що перед матчем Андрій Харчинський зізнався, мовляв бачили суперника суто візуально. У підсумку 69:39 на користь його підопічних.

Наступний матч з Австрією (завтра 20.30). Червоно-білі сьогодні розгромно поступилися румунам 42:73. Таким чином, найближчий серйозний суперник в українців буде у суботу, 13 серпня. Це збірна Словенії, яка сьогодні не залишила каменя на камені від Косово – 70:47.

Найрезультативнішим гравцем у складі українців сьогодні став Андрій Грицак (20 очок, 7 підбирань). Не менш корисно зіграв Денис Клевзуник, набравши менше на два очки (18), він зробив 9 підбирань.

Чемпіонат Європи U-16 (дивізіон В)
Чоловіки
Софія, Болгарія
Україна – Норвегія 69:39 (25:8, 14:12,16:15, 14:4)

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x