У черкаській бібліотеці нагородили переможців конкурсу «Мрії про Україну: дитячий погляд»

У черкаській бібліотеці нагородили переможців конкурсу «Мрії про Україну: дитячий погляд»

В обласній бібліотеці для дітей відбулось нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Мрії про Україну: дитячий погляд». Участь у ньому взяли не лише найталановитіші діти з різних районів Черкащини, а й усі небайдужі містяни. Відзначення переможців поєднали зі святкуванням Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Переможців конкурсу й усіх активних читачів книгозбірні запросили до участі в тематичній вікторині, присвяченій рекордам, природним багатствам і культурним досягненням нашої Батьківщини. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ОДА.

Надзвичайно приємно було поспілкуватися в стінах читальні з переможцями обласного етапу конкурсу «Мрії про Україну» – юними поетами, прозаїками, художниками й мрійниками. Під час церемонії нагородження читачі бібліотек для дітей Звенигородського, Корсунь-Шевченківського, Уманського, Лисянського, Чорнобаївського, Кам’янського районів та м. Черкаси розповіли про найзаповітніші бажання стосовно майбутнього нашої держави, зачитали уривки зі своїх робіт й розкрили секрети власного творчого процесу, коротко описавши, як саме вони писали власні переможні вірші, есе та картини. Призи для переможців забезпечила одна з ІТ-фірм Черкас.

Відбувся також флешмоб з нагоди 25-ї річниці Незалежності України «У вінок вплітаємо майбутнє». Бібліотека запропонувала учасникам заходу – переможцям конкурсу, постійним читачам, усім охочим батькам і дітям – одночасно 6 майстер-класів із виготовлення паперових квітів, традиційних для українського вінка. Кожен учасник флешмобу обирав згорнутий сувій із назвою квітки й брався до роботи. Готовий виріб слід було прикріпити до основи святкового вінка, бажаючи країні найкращого. Діти зичили Україні миру, процвітання, щасливого майбуття, багатства й радості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x