Черкаські школярі провели олімпійський квест

Черкаські школярі провели олімпійський квест

Олімпійський квест на тему «Культурно-виховний потенціал Олімпізму» організували для школярів у Черкасах. Учасниками заходу стали команди учнів Звенигородської школи-інтернату, Черкаської гімназії № 9 та колегіуму «Берегиня» – навчальних закладів, які представляють проект «Олімпійська освіта». Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Школярі взяли участь у вікторині, де давали відповіді на питання з олімпійської освіти, розгадували ребуси, змагалися в естафетах та малювали плакат на тему «Якби Черкаси приймали Олімпійські ігри».

Всі учасники обмінялися сувенірами та отримали подарунки з олімпійською символікою від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Крім того, голова відділення НОКУ в Черкаській області Андрій Більда презентував спортивну форму команді колегіуму «Берегиня» як переможцям обласного етапу змагань «Олімпійське лелеченя». Вони із 23 до 30 вересня представляють Черкащину на всеукраїнському етапі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x